Kinect voor Windows v2

Wees zelf de controller op uw Windows-computer

Het maakt niet uit of u lesgeeft aan studenten, werknemers traint, producten vervaardigt of ontelbare andere opties verkent met interactie tussen mens en computer, met Kinect voor Windows v2 kunt u steeds iets fantastisch creëren.

Op deze pagina

Uw Kinect-sensor voor Windows v2 instellen

Kinect voor Windows v2 instellen
Meer informatie over instellen, systeemvereisten en garantie voor Kinect voor Windows v2.

Gekende problemen en tips om problemen op te lossen

Gekende problemen met de Kinect-sensor voor Windows v2
Problemen met de Kinect-sensor voor Windows v2 oplossen.

Een Windows-app werkt niet met uw Kinect-sensor voor Windows v2
Wat u kunt doen als er in een app die geschikt is voor Kinect voor Windows v2 een fout wordt gemeld met uw Kinect-sensor voor Windows v2.

Fout wanneer een Windows-app probeert te communiceren met de Kinect-sensor voor Windows v2
Wat u kunt doen als er in een Windows-app een fout wordt gedetecteerd tijdens communicatie met de Kinect-sensor voor Windows v2.

Kinect-sensor voor Windows v2 repareren

Kinect-sensor voor Windows v2 repareren
Hoe u de Kinect-sensor voor Windows kunt laten repareren.

Softwareontwikkelaars

Informatie over Kinect voor Windows v2 voor softwareontwikkelaars
Download de kit voor softwareontwikkeling (SDK) van Kinect voor Windows en krijg hulp voor ontwikkelaars.

Informatie over productgarantie en -veiligheid

Beschrijving Regio
Productgarantie en softwarelicentie: Kinect-sensor voor Windows Verenigde Staten, Canada, Mexico
Productgarantie en softwarelicentie: Kinect-sensor voor Windows Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk
Productgarantie en softwarelicentie: Kinect-sensor voor Windows Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden
Productgarantie en softwarelicentie: Kinect-sensor voor Windows Tsjechië, Griekenland, Hongarije, Portugal
Productgarantie en softwarelicentie: Kinect-sensor voor Windows Australië, China, Hongkong, Japan, Singapore

Geschillen en bemiddeling
Hoe u geschillen kunt melden aan Microsoft en hoe u bemiddeling kunt opstarten.