Kinect voor Windows v2 of een Xbox Kinect-sensor met Kinect-adapter voor Windows instellen

Op deze pagina

Over Kinect voor Windows v2

Als u reeds een Xbox Kinect-sensor hebt, dan hoeft u alleen de Kinect-adapter voor Windows te kopen.

Kinect-adapter voor Windows
Kinect-adapter voor Windows

Als u geen Kinect-sensor hebt, dan moet u zowel een Xbox Kinect-sensor als de Kinect-adapter voor Windows kopen. Deze items worden apart verkocht.

Opmerking Vorige versies van de Kinect-sensor voor Windows omvatten zowel een Kinect-sensor voor Windows als een adapter met een voeding.

Aanbevelingen om de Kinect-sensor voor Windows v2 in te stellen

Opmerking Sommige van deze aanbevelingen verwijzen naar relevante informatie over Kinect voor Xbox One.

• Zorg ervoor dat uw computer met Windows 8 of een recentere versie werkt. Zie het deel "Systeemvereisten" hieronder voor meer informatie:
  • Zorg dat u de recentste stuurprogramma's van Windows Update hebt geïnstalleerd.
  • Centreer de sensor horizontaal voor uw monitor of beeldscherm. Of volg de instructies voor instellen in de toepassing.
  • Plaats de sensor op een vlak en stabiel oppervlak, niet aan de randen.
  • Plaats de sensor niet op een luidspreker of een trillend oppervlak.
  • Zorg ervoor dat de voorkant van de sensor niet gehinderd wordt door stroomkabels, computerkabels of andere voorwerpen.
  • Zorg dat de Kinect-sensor op een goed geventileerde plaats staat en dat de ventilatieopeningen niet bedekt zijn.
  • Plaats de sensor niet in direct zonlicht.
  • Houd het achtergrondgeluid beperkt om eventuele problemen met spraakherkenning te beperken. Plaats de sensor bijvoorbeeld niet in de buurt van een ventilator, luidspreker of luide machine.
  • Houd de lens schoon.
  • Als u een accessoire voor montage gebruikt, zorg er dan voor dat u de sensor correct monteert.

Systeemvereisten

Vereisten besturingssysteem

• Windows 8 (64-bit)
  • Windows 8.1 (64-bit)
  • Windows Embedded Standard 8 (64-bit)
  • Windows Embedded Standard 8.1 (64-bit)

Hardwarevereisten

• 64-bit (x64) processor
  • Processor van 3,2 GHz met dubbele kern of snellere processor
  • Dedicated USB 3.0 bus
  • 2 GB RAM
  • Een Kinect-sensor voor Windows v2

Softwarevereisten

Veelgestelde vragen

Hebt u een vraag over uw Kinect-sensor voor Windows? Ga naar de Veelgestelde vragen over Kinect voor Windows voor de recentste informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.