Een Windows-app werkt niet met uw Kinect-sensor voor Windows v2

Het is mogelijk dat uw Kinect-sensor voor Windows v2 niet kan communiceren met een Windows-app omwille van beperkingen in bandbreedte wanneer andere apparaten op dezelfde USB-hub zijn aangesloten.

Oplossingen

De Kinect-sensor voor Windows v2 heeft een groot deel van de USB3-bandbreedte in een USB-controller nodig. Als er andere apparaten (toetsenbord, muis of andere randapparatuur) via USB-poorten zijn aangesloten op uw computer en ook deze bandbreedte gebruiken, is het mogelijk dat de sensor niet correct werkt.

Probeer deze oplossingen om het probleem met USB-bandbreedte op te lossen:

• Koppel de sensor, ontkoppel eventuele ongebruikte USB-apparaten en sluit de sensor weer aan.
  • Gebruik een andere USB3-poort op de computer. Als u een USB3-hub gebruikt, koppelt u de sensor los van de hub en sluit u deze rechtstreeks aan op een USB3-poort op de computer.

Meer informatie

Bandbreedte verwijst naar de mogelijkheid van een apparaat om gegevens door te sturen of te ontvangen. Elke computer beschikt over een bepaalde hoeveelheid bandbreedte voor de eigen systemen en voor die van de apparaten die erop zijn aangesloten.

Om zowel uw computer als uw Kinect-sensor voor Windows vlot te laten werken, probeert u geen andere apparaten aan te sluiten op de USB-poorten wanneer u de Kinect-sensor voor Windows v2 gebruikt.