Functionaliteit van Xbox draadloze controller in verschillende besturingssystemen

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen besturingssystemen als het gaat om de verbinding met je Xbox draadloze controller. In de onderstaande tabel worden deze verschillen in de verbinding met een draadloze controller en je Windows- of Android-apparaat beschreven.

Functie

Windows 10

Windows 7/8.1

Android

Verbinding via USB-kabel

Ondersteund

Ondersteund

Niet ondersteund

Verbinding via Xbox draadloze adapter voor Windows

Ondersteund

Ondersteund

Niet ondersteund

Verbinding via Xbox draadloze adapter voor Windows 10

Ondersteund

Opmerking Hiervoor is Windows 10 Jubileumupdate vereist

Werk je controller bij voor de beste prestaties. Zie Uw Xbox One-controller in Windows 10 bijwerken.

Niet ondersteund

Niet ondersteund

Verbinding via Bluetooth

Ondersteund

Opmerking Hiervoor is Windows 10 Jubileumupdate vereist

Werk je controller bij voor de beste prestaties. Zie Uw Xbox One-controller in Windows 10 bijwerken.

Niet ondersteund

Ondersteunde apparaten:

• Galaxy S7
  • Galaxy S7 edge
  • Galaxy Note5
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 edge
  • Galaxy S6 edge+

Ondersteund besturingssysteem:

• 5.1.1
  • 6.0.1

Ondersteunde games:

Minecraft: Gear VR Edition

Zie Uw Xbox draadloze controller gebruiken op Samsung Gear VR voor meer informatie.

Xbox-accessoires

Ondersteund via USB en Xbox draadloze adapter voor Windows en Xbox draadloze adapter voor Windows 10. Niet ondersteund via Bluetooth.

Niet ondersteund

Niet ondersteund

Audio via controller

Ondersteund via USB en Xbox draadloze adapter voor Windows. Niet ondersteund via Bluetooth.

Audio-apparaten worden niet ondersteund voor draadloze of bekabelde controllers in Windows 7/8.1. Als je audio-apparaten via de controller wilt gebruiken, moet je Windows 10 of een Xbox One-console gebruiken.

Niet ondersteund

Firmware-updates

Ondersteund via USB en Xbox draadloze adapter voor Windows op een Windows 10-pc met Windows 10 Jubileumupdate (via de app Xbox Accessoires). Niet ondersteund via Bluetooth.

De controller kan worden bijgewerkt via een Xbox One-console.

Firmware-updates worden niet ondersteund via Android-apparaten.

Opnieuw toewijzen van functies van de Xbox Elite draadloze controller met de app Xbox Accessoires

Ondersteund

Toewijzingen van de Elite-controller kunnen worden ingesteld in de app Apparaten in Windows 10 of op een Xbox One-console.

Elite-controller wordt niet ondersteund door Android-apparaten.