Compatibiliteit van de Xbox draadloze adapter voor Windows

Compatibiliteit met pc's

De Xbox draadloze adapter voor Windows 10 is speciaal ontworpen voor Windows 10. De oudere Xbox draadloze adapter voor Windows is compatibel met apparaten met Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7. (Een derde adapter, de Xbox 360-adapter, is compatibel met Windows 8.1, 8 en 7.)

Je kunt ook een Xbox One-controller gebruiken bij Windows 7 of later door de controller aan te sluiten via een USB-kabel. Zie Een Xbox One draadloze controller aansluiten op een Windows-pc.

Opmerking Zie Functionaliteit van Xbox draadloze controller in besturingssystemen voor meer informatie.

Compatibiliteit met Xbox One-accessoires

De draadloze adapter voor Windows werkt met alle originele accessoires voor Xbox. Je kunt maximaal acht controllers plus maximaal vier Xbox One-chatheadsets of twee Xbox One-stereoheadsets aansluiten. Je kunt ook andere accessoires gebruiken, zoals de Xbox One-chatpad en de Xbox One Play & Charge-kit.

Compatibiliteit met accessoires van andere leveranciers

Als je een headset onder licentie van een andere leverancier hebt die werkt met Xbox One-controllers of de Xbox One-console, zal deze ook werken met de Xbox draadloze adapter voor Windows. Als je problemen hebt bij het gebruik van je accessoire van een andere leverancier met je Xbox draadloze adapter voor Windows en een officiële Xbox One-controller, neem je contact op met de fabrikant voor hulp.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Compatibiliteit van de Xbox draadloze adapter voor Windows" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?