Compatibiliteit van de Xbox draadloze adapter voor Windows

Compatibiliteit pc

De Xbox draadloze adapter voor Windows is compatibel met apparaten met Windows 10, Windows 8.1 of Windows 7. (Een andere draadloze adapter, de Xbox 360-adapter, is compatibel met Windows 8.1, 8 en 7.)

U kunt ook een Xbox One-controller gebruiken bij Windows 7 of recenter en deze controller aansluiten via een USB-kabel. Zie Hoe u een Xbox One draadloze controller kunt aansluiten op een pc.

Opmerking Zie Verschillen in Xbox One draadloze controller in Windows-besturingssystemen voor meer informatie.

Compatibiliteit Xbox One-accessoires

De draadloze adapter voor Windows werkt met alle originele accessoires voor Xbox. U kunt maximaal acht controllers plus headsets aansluiten (maximaal vier Xbox One-chatheadsets of twee Xbox One-stereo-headsets). U kunt ook andere accessoires gebruiken, zoals de Xbox One-chatpad en de Xbox One Play & Charge-kit.

Compatibiliteit accessoires van andere leveranciers

Als u een headset met licentie van een andere leverancier hebt die werkt met Xbox One-controllers of de Xbox One-console, zal deze ook werken met de Xbox draadloze adapter voor Windows. Als u problemen hebt om uw accessoire van een andere leverancier te gebruiken met uw Xbox draadloze adapter voor Windows en een officiële Xbox One-controller, raadpleeg dan de fabrikant voor hulp.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Compatibiliteit van de Xbox draadloze adapter voor Windows" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?