Kenmerken Xbox draadloze adapter voor Windows

Met de Xbox draadloze adapter voor Windows kunt u niet alleen uw Xbox One draadloze controller verbinden met uw apparaat met Windows 10, maar kunt u ook maximaal acht draadloze controllers en maximaal vier chatheadsets of twee stereo-headsets verbinden zonder enige kabels tussen uw controller en uw apparaat met Windows 10, 8.1 of 7.

Opmerking Zie Verschillen in Xbox One draadloze controller in Windows-besturingssystemen voor informatie over het gebruik van de adapter in verschillende versies van Windows.

Een tekening toont twee laptops, waarbij op elke laptop een Xbox draadloze adapter voor Windows is aangesloten. De ene computer communiceert via de adapter met acht Xbox draadloze controllers en vier chatsets, en de andere computer communiceert met acht controllers en twee stereo-headsets.