Kenmerken van de Xbox draadloze adapter voor Windows

Met de Xbox draadloze adapter voor Windows kun je jouw Xbox One draadloze controller aansluiten op je Windows 10-apparaat. Je kunt ook maximaal acht draadloze controllers en vier chatheadsets (of twee stereoheadsets) aansluiten zonder kabels. De Xbox draadloze adapter voor Windows werkt met Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7, terwijl de Xbox draadloze adapter voor Windows 10 alleen met Windows 10 werkt.

Opmerking Zie Functionaliteit van Xbox draadloze controller in besturingssystemen voor informatie over het gebruik van de adapter in verschillende Windows-versies.

Een tekening toont twee laptops, waarbij op elke laptop een Xbox draadloze adapter voor Windows is aangesloten. De ene computer communiceert via de adapter met acht Xbox draadloze controllers en vier chatheadsets, en de andere computer communiceert met acht controllers en twee stereoheadsets.