Hoe u kunt omschakelen naar een andere Microsoft-account in de Xbox-app op Windows 10

U kunt u slechts aanmelden bij één Microsoft-account tegelijk in de Xbox-app. U kunt echter wel omschakelen naar een andere Microsoft-account. Zo kunt u omschakelen naar een andere Microsoft-account:

1. Open de Xbox-app.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Afmelden.
  4. Selecteer Aanmelden.
  5. Selecteer Meld je aan met een ander Microsoft-account onder Een ander account gebruiken.
  6. Selecteer de Microsoft-account waarmee u zich wilt aanmelden in het venster Een account kiezen.
  7. Voer desgevraagd de gegevens van die Microsoft-account in.