Verifiëren dat u de recentste versie van de Xbox-app op Windows 10 hebt

Opmerking De Xbox-app is beschikbaar voor apparaten met Windows 10, iOS en Android. Deze pagina gaat over de Xbox-app in Windows 10.

De Xbox-app wordt automatisch bijgewerkt via de Store-app op Windows 10, maar er zijn momenten dat de update van een game of app kan mislukken. In dergelijke gevallen moet u uw games en apps handmatig updaten om de recentste versie te verkrijgen.

Wat is de huidige versie van de Xbox-app in Windows 10?

De huidige versie is 15.17.3003.00000.

Om te zoeken welke versie van de Xbox-app u hebt geïnstalleerd, opent u de Xbox-app en selecteert u Instellingen. Schuif op het tabblad Algemeen omlaag naar het deel Over om uw huidige versienummer te zien.

De Xbox-app in Windows 10 handmatig bijwerken

Zie Controleren op updates voor apps en games van Windows Store voor instructies om een game of app handmatig bij te werken.

Opmerking Voor de Xbox-app is Windows 10 vereist. Zie Specificaties Windows 10 om na te gaan of uw systeem voldoen aan de vereisten voor Windows 10.