Een party starten in de Xbox-app

Met party's kunt u samenkomen en chatten via de Xbox-app in Windows 10. Uw party kan uit maximaal 16 personen bestaan, inclusief de host.

Opmerking Om een party te starten of eraan deel te nemen, moet u (en moeten alle deelnemers) een Xbox Live Gold-abonnement hebben en moet u zijn aangemeld met de gamertag die aan dat abonnement is gekoppeld.

Een party starten met uw vrienden

Er zijn verschillende manieren om een party te starten.

Personen van uw vrienden- en clublijst uitnodigen

1. Kies de vrienden waarmee u de party wilt starten in uw lijst met Vrienden en clubs.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een gamertag en selecteer Uitnodigen voor Party.

Nu kunt u uw party in het tabblad Party zien.

Deelnemen aan een party waaraan uw vrienden reeds deelnemen

1. Selecteer in uw lijst met Vrienden en clubs de vriend waarmee u de party wilt houden.
  2. Selecteer op de gamerkaart van die vriend Aan party deelnemen.

Uw eigen party starten en meerdere vrienden uitnodigen

1. Ga naar het tabblad Party rechtsboven op het scherm Home.
  2. Klik op Party starten.
  3. Klik op de knop toevoegen (+) onderaan op de pagina.
  4. Kies de Vrienden waarmee u de party wilt houden (maximaal 15 vrienden).
  5. Klik op Party om de uitnodigingen te versturen.
  6. Klik op OK op het pop-upvenster Uitnodigingen verstuurd.