Hoe u updates voor software en stuurprogramma's kunt krijgen voor Windows 10

Houd uw apparaat steeds up-to-date, zo garandeert u dat u steeds de recentste stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt, aangezien we bekende problemen vaak oplossen.

Zo kunt u controleren of u de recentste updates voor uw apparaat met Windows 10 hebt:

1. Druk op de Windows-knop op uw apparaat of toetsenbord, of selecteer het Windows-pictogram linksonder op het hoofdscherm.
  2. Selecteer Instellingen en selecteer Update en beveiliging.
  3. Selecteer Nu controleren op het tabblad Windows Update om te controleren of er updates beschikbaar zijn voor uw apparaat.
  4. Wanneer de updates zijn gedownload, selecteert u Nu installeren om de installatie te starten.
  5. Na de installatie is het raadzaam dat u uw apparaat opnieuw start, zodat de recentste updates kunnen worden uitgevoerd. Zorg dat u eventuele geopende apps opslaat en sluit voordat u het apparaat opnieuw start.

Zie Problemen met audio of video in games in Windows 10 oplossen voor hulp om problemen met weergave of geluid op te lossen.

Zie Mijn game start niet of loopt vast op Windows 10 als u problemen hebt om een game uit te voeren.

Ga naar het Windows 10 Community Forum voor informatie en hulp met andere problemen op uw apparaat.