De beeldhoek van uw Kinect-sensor aanpassen

Pas uw Kinect-sensor aan zodat u de beste beeldhoek krijgt om uw bruikbare speelruimte helemaal vast te leggen. Wanneer de beeldhoek is ingesteld, hoeft deze niet opnieuw te worden aangepast, tenzij u de sensor verplaatst of uw speelruimte wijzigt.

De stappen op deze pagina om de beeldhoek van uw sensor aan te passen, maken deel uit van de procedure om Kinect voor het eerst in te stellen. Desgewenst kunt u de volledige procedure voor het instellen van Kinect opnieuw uitvoeren (met extra stappen, zoals het kalibreren van de microfoon). Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Kinect en apparaten.
  5. Selecteer Kinect.

Opmerking Zorg dat Kinect aan is ingeschakeld.

6. Ga naar Probleemoplossing en selecteer Ik heb mijn Kinect-sensor verplaatst, of ik heb problemen met Kinect.
  1. Op het scherm 'Waar is je vloer?' kantelt u de Kinect-sensor door de onderkant van de sensor aan de achterkant vast te pakken en de bovenkant van de Kinect te bewegen. Wanneer u klaar bent, selecteert u Ik zie de vloer.

Opmerkingen

• Als de Kinect voldoende van de vloer ziet, gaat u verder naar de audiotest. Zo niet, dan wordt u gevraagd de sensor opnieuw te bewegen. Selecteer Probeer het opnieuw om door te gaan.
  • Raak de voorzijde van de sensor niet aan.
  • In tegenstelling tot Kinect voor Xbox 360, die automatisch kan worden aangepast, kan de Kinect-sensor voor Xbox One alleen handmatig worden aangepast.
  • Zie Plaatsing van de Kinect-sensor voor Xbox One om te zorgen dat u uw sensor zo goed mogelijk plaatst.
Opmerking Als u deze procedure opnieuw wilt starten, schakelt u Kinect aan uit en gaat u terug naar stap 1. Zorg dat u Kinect aan opnieuw selecteert wanneer u verdergaat.