Een Xbox One-chatheadset aansluiten op een Xbox One draadloze controller

Een Xbox One-chatheadset aansluiten op uw Xbox One draadloze controller is kinderspel. Volg gewoon de onderstaande stappen.

Opmerkingen

• De Xbox One-chatheadset van 3,5 mm werkt alleen met de Xbox One draadloze controller met aansluiting van 3,5 mm of in combinatie met de Adapter voor Xbox One-stereo-headset.
  • Xbox-chatheadsets worden niet ondersteund bij verbinding met een pc via Bluetooth.

Aantal Xbox-controllers die tegelijk kunnen worden verbonden

Platform

Via Xbox draadloos en USB

Via Bluetooth

Xbox One-console

Alleen Xbox draadloze controller - 8
Xbox draadloze controller en Xbox-chatheadset - 4
Xbox draadloze controller en Xbox-stereo-headset - 2

Niet ondersteund

Windows 10

Alleen Xbox draadloze controller - 8
Xbox draadloze controller en Xbox-chatheadset - 4
Xbox draadloze controller en Xbox-stereo-headset - 2

Opmerking Voor draadloze verbinding is de Xbox draadloze adapter voor Windows vereist

Alleen Xbox draadloze controller - 1

Opmerking Windows 10 Anniversary Edition en Xbox draadloze controller vereist voor Bluetooth

Windows 8.1

Alleen Xbox draadloze controller - 4
(audio via controller niet ondersteund)

Opmerking Voor draadloze verbinding is de Xbox draadloze adapter voor Windows vereist

Niet ondersteund

Windows 7

Alleen Xbox draadloze controller - 4
(audio via controller niet ondersteund)

Opmerking Voor draadloze verbinding is de Xbox draadloze adapter voor Windows vereist

Niet ondersteund

Zie Problemen met Xbox One-chatheadset oplossen voor hulp om problemen met uw headset op te lossen. Zie Problemen met geluid in party's op Xbox One oplossen voor tips om problemen met partychat op te lossen.

Om uw Xbox One-chatheadset aan te sluiten op uw Xbox One draadloze controller:

1. Sluit de audio-aansluiting van de hoofdtelefoon aan op de onderkant van de controller.

Opmerking Zorg dat u de tanden correct inplugt in de geleideopeningen aan elke zijde van de aansluiting.

1. Duw stevig totdat de audio-aansluiting vastklikt.
  2. Pas de hoogte van het oordopje van de headset aan zodat dit comfortabel past; schuif het oordopje hiervoor gewoon omhoog of omlaag.
  3. Draai de microfoonarm van de hoofdtelefoon, zodat het uiteinde zich dicht bij uw mond bevindt.