Uw Xbox One draadloze controller wordt uitgeschakeld

Overzicht

Uw Xbox One draadloze controller werkt niet meer na een lange periode zonder activiteit. (Als de Xbox-knop niet brandt, is de controller uitgeschakeld.) Als u niets doet in een game wanneer uw controller wordt uitgeschakeld (of er een "time-out" optreedt), krijgt u de melding "controller disconnected", waarbij u wordt gevraagd de controller weer in te schakelen zodat de game weet dat u klaar bent om de spelen.

Opmerking Als uw controller meermaals wordt uitgeschakeld of de verbinding onverwacht wordt verbroken (te merken aan de Xbox-knop die voortdurend knippert en de bediening die niet reageert), probeer dan de oplossingen in Verbinding met Xbox One draadloze controller wordt verbroken of kan er geen verbinding mee maken.

Oplossing

Uw Xbox One draadloze controller is ontworpen om te worden uitgeschakeld, de zogenaamde "time-out", na 15 minuten zonder activiteit. Dit is bedoeld om de batterijen te sparen.

Om de draadloze controller weer in te schakelen, houdt u de Xbox-knop op de controller ingedrukt tot de knop gaat branden.

Als uw draadloze controller sneller wordt uitgeschakeld dan normaal, controleert u dat de batterijen goed zijn geplaatst en dat de draadloze controller geen vermogen verliest.