Een Xbox One draadloze controller aanpassen met de Xbox Accessoires-app

Zie De Xbox Accessoires-app gebruiken om uw Xbox Elite draadloze controller te configureren als u een Xbox Elite draadloze controller wilt aanpassen.

Opmerking Configureren van een standaardcontroller is niet beschikbaar in de versie van de Xbox Accessoires-app voor Windows 10.

Waar de app te vinden is

De Xbox Accessoires-app is vooraf geïnstalleerd op de Xbox One S- en de originele Xbox One-console. Ga naar Mijn games en apps en zoek naar Xbox Accessoires.

Opmerking Configureren van een standaardcontroller is niet beschikbaar in de versie voor Windows 10 van de Xbox Accessoires-app.

Uw controller configureren

Wanneer u de app Xbox Accessoires opent, ziet u uw controller en een knop om die te configureren. Selecteer Configureren om aan de slag te gaan.

Knoptoewijzing

Er zijn twee manieren om knoppen te wijzigen. U kunt het vervolgkeuzemenu gebruiken om de knop te selecteren die u wilt wijzigen en daarna de overeenkomstige knop selecteren waaraan u deze functie wilt toewijzen, of u kunt de knop die u wilt wijzigen ingedrukt houden en daarna drukken op de knop waaraan u deze functie wilt toewijzen.

De afbeelding van de controller toont steeds uw configuratie. Als u veel knoppen verandert, krijgt u uw complete nieuwe configuratie te zien. Als uw controller nog niet is aangepast en de standaard fabrieksinstellingen worden gebruikt, ziet u hier geen wijzigingen.

Als er meerdere Xbox-controllers zijn aangesloten, krijgt u deze allemaal te zien in de Xbox Accessoires-app. Ga naar rechts en selecteer de controller die uw wilt aanpassen. Als meerdere gebruikers zijn aangemeld, verschijnen de toegewezen profielen boven de controller.

Zorg dat de besturingselementen voor de A- en B-knoppen altijd zijn toegewezen, anders kunt u de Xbox niet gebruiken. Verder kunt u de controller op elke gewenste manier aanpassen.

De standaardinstellingen van uw controller opnieuw instellen

1. Selecteer uw controller in de app en kies Configureren.
  2. Selecteer Standaarden herstellen. Zo gaat uw controller terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.