De Xbox Accessoires-app voor de Xbox Elite draadloze controller ophalen

Als u uw Xbox Elite draadloze controller wilt aanpassen, hebt u de Xbox Accessoires-app nodig.

De Xbox Accessoires-app ophalen op de Xbox One-console

Met de app Xbox-accessoires kunt u uw Xbox Elite draadloze controller nog verder aanpassen op uw Xbox One-console. De app Xbox-accessoires werd automatisch geïnstalleerd bij de console-update van november 2015. Om de app te openen, gaat u naar Mijn games en apps en zoekt u naar Xbox Accessoires.

De Xbox Accessoires-app ophalen op een pc met Windows 10

Als u de Xbox Elite draadloze controller wilt aanpassen op een pc met Windows 10, hebt u de Xbox Accessoires-app nodig. Om de gratis app op te halen, gaat u naar de Windows Store en zoekt u naar Xbox Accessoires.

Opmerking De Xbox Accessoires-app is niet beschikbaar in vorige versies van Windows.

Zie De Xbox Accessoires-app gebruiken om uw Xbox Elite draadloze controller te configureren als u hulp nodig hebt bij het gebruik van de app of aanpassen van uw controller.