De paddles op de Xbox Elite draadloze controller vergrendelen

De paddles van uw Elite-controller vergrendelen

Bekijk de video "De paddles van uw Elite-controller vergrendelen". Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Als u uw controller neerzet om even te rusten, wilt u misschien wel uw paddles vergrendelen zodat er niet per ongeluk op wordt gedrukt. Dubbeltik gewoon op de groene knop voor draadloos koppelen. De motoren van uw controller zullen een paar keer trillen ter bevestiging. Om de paddles te ontgrendelen, dubbeltikt u opnieuw op de groene knop voor draadloos koppelen. De controller zal één keer trillen ter bevestiging.

Opmerking Wanneer u de paddles vergrendelt, heeft dat geen invloed op andere knoppen.