De Kinect-sensor voor Xbox One selecteert een levenloos voorwerp als een speler

Wanneer de Kinect-sensor voor Xbox One voor de eerste keer scant, kan de sensor een meubelstuk, een lamp of een ander groot voorwerp in het zichtveld als een speler interpreteren. In het voorbeeldvenster wordt het voorwerp weergegeven een gamertag ernaast, in plaats van een persoon met de gamertag.

Oplossing

Als uw Kinect-sensor een levenloos voorwerp als een speler selecteert, verplaatst u het voorwerp wellicht beter uit het zichtveld van de sensor (als dat praktisch mogelijk is) of kalibreert u de Kinect-sensor opnieuw.

Om de sensor opnieuw te kalibreren:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Schuif omlaag naar Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Kinect onder Kinect en apparaten.
  4. Selecteer Ik heb mijn Kinect-sensor verplaatst of Ik heb problemen met Kinect.
  5. Voer de stappen uit om de Kinect-sensor in te stellen.