Chatheadset gebruiken met Xbox One

Wanneer u uw Xbox One-chatheadset hebt aangesloten op uw Xbox One draadloze controller, bent u klaar om deze te gebruiken voor chatten in games en party's.

Selecteer de chatheadset die u gebruikt om te weten te komen hoe u uw chatheadset kunt gebruiken:

Bediening chatheadset:

Volumeregeling: Rechts op de stekker staan aparte knoppen voor volume omhoog en volume omlaag.

Dempen: Met de dempknop links op de stekker kunt u uw eigen geluid dempen, zodat anderen u niet kunnen horen. Om binnenkomend geluid te dempen, verlaagt u het volume tot een acceptabel niveau.

Hulp nodig om problemen met uw headset of geluid bij het chatten op te lossen? Zie Problemen met de Xbox One-chatheadset oplossen.

Bediening chatheadset van 3,5 mm:

Volumeregeling: Op de zijkant van de audiobediening staat een draaiknop voor volume omhoog/omlaag. Draai deze naar wens omhoog of omlaag.

U kunt het geluid van uw headset en de bewaking van uw microfoon ook aanpassen door naar Instellingen te gaan en Apparaten en toebehoren te selecteren. Selecteer uw controller en selecteer de audio-optie die u wilt gebruiken.

Dempen: De dempknop is een schuifknop op de voorkant van de audiobediening. Schuif deze omlaag om het geluid te dempen; de bediening krijgt dan een oranje kleur. Schuif deze omhoog om het dempen op te heffen; de bediening krijgt dan een groene kleur.