Problemen met aanmelden via Kinect oplossen

Ontdek hoe u problemen met aanmelden met uw Kinect-sensor op uw Xbox One-console kunt oplossen.

De Kinect-sensor start niet

Als de Kinect-sensor niet start, is het mogelijk dat een instelling is uitgeschakeld. Controleer of uw Kinect-sensor is ingeschakeld in Instellingen. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Kinect en apparaten.
  5. Selecteer Kinect.
  6. Controleer dat Kinect aan is geselecteerd.

De Kinect-sensor herkent u niet

Volg deze stappen als Kinect u soms niet herkent of soms iemand anders als u herkent:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden en selecteer daarna Toevoegen en beheren.
  3. Selecteer Ik ben niet herkend.
  4. Controleer op het scherm '<voornaam> ben jij dat?' dat uw naam naast uw afbeelding op het voorbeeldscherm verschijnt. Selecteer Dat ben ik als u zichzelf herkent.

Volg deze stappen als Kinect u nooit herkent:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Mijn Kinect-aanmeldingsgegevens opnieuw instellen.
  5. Selecteer Mij aanmelden met Kinect.
  6. Controleer op het scherm '<voornaam> ben jij dat?' dat uw naam naast uw afbeelding op het voorbeeldscherm verschijnt. Selecteer Dat ben ik als u zichzelf herkent.

Opmerkingen

• Gegevens voor aanmelden via Kinect worden opgeslagen op de console. Als u deze functie dus op andere consoles wilt gebruiken, dan moet u gegevens voor aanmelden via Kinect instellen op elke console.
  • Als er zich meerdere personen in het zichtveld bevinden tijdens het aanmelden, zullen de namen van gekende gebruikers naast hen zijn gemarkeerd. Onbekende gebruikers worden gemarkeerd als "guest".
  • Als u per ongeluk de verkeerde persoon kiest tijdens het aanmelden, volgt u gewoon de instructies bij 'Kinect herkent u nooit' op deze pagina.

Verwante problemen