Problemen met triggers op de Xbox Elite draadloze controller oplossen

Als u een game speelt met uw Xbox Elite draadloze controller en de triggers niet correct reageren, is het mogelijk dat u naar hair triggers bent overgeschakeld of dat u aangepaste instellingen voor triggers in de Xbox Accessoires-app hebt ingesteld.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor dit probleem.

Oplossing 1: Schakel over naar volledige trigger

Als u bent overgeschakeld naar hair triggers, is de afstand die de trigger aflegt korter. Games reageren verschillend op deze aanpassing. Als u bijvoorbeeld een racegame speelt en het gaspedaal niet werkt, voorkomt de kortere afstand van de hair triggers een volledige acceleratie. Probeer terug te schakelen naar volledige trigger om dit probleem op te lossen.

Als het probleem is opgelost als u terugschakelt naar volledige trigger, gebruik hair triggers dan niet voor die game of gebruik de functies voor aanpassing van de app om de specificaties voor minimale en maximale afstand van de triggers aan te passen. Stel bijvoorbeeld de minimale afstand hoger in dan het niveau voor de hair triggers en test dit in uw game totdat u tevreden bent over de reactie.

Probeer de volgende oplossing als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 2: Reset de standaardinstellingen van uw controller

Reset de standaardinstellingen van uw controller in de app en probeer het opnieuw.

Als uw probleem niet is opgelost met het resetten van de standaardinstellingen van uw controller, hebt u wellicht een vervangende controller nodig. Zie Uw Xbox Elite draadloze controller laten repareren voor meer informatie.