Originele spraakopdrachten op Xbox One

Met een Kinect kunt de originele spraakopdracht "Xbox" gebruiken om uw Xbox One te bedienen en ermee te communiceren. Op deze pagina vindt u informatie over welke landinstellingen spraakopdrachten ondersteunen en hoe u deze kunt gebruiken.

Opmerking Ondersteuning van headsets voor spraakopdrachten is alleen beschikbaar met Cortana.

Onderwerpen

Ondersteunde taalinstellingen voor spraakopdrachten

Zie Beschikbaarheid functies Xbox One om te zien of spraakopties beschikbaar zijn in uw land of regio. Raadpleeg Premium/natuurlijke spraak (inclusief 'Xbox aan') in de tabel om te zien of dit beschikbaar is voor uw landinstelling.

Spraakopdrachten voor Xbox One leren

U kunt spraakopdrachten onder andere leren door "Xbox" te zeggen tegen de Xbox One. Xbox One zal u dan enkele basisspraakopdrachten tonen (in groene tekst).

Als u "Meer snelkoppelingen" zegt, wordt de lijst met spraakopdrachten weergegeven.

Probeer de volgende opdrachten uit te spreken. Zeg bijvoorbeeld "Bing" om te zoeken via Bing.

Spraakopdrachten in elk gewenst scherm gebruiken

Als u wilt weten welke spraakopdrachten beschikbaar zijn op een scherm, zegt u "Xbox, selecteer". Als de tekst op het scherm van kleur verandert, kunt u iets zeggen wat in het groen wordt weergegeven.

Als u bijvoorbeeld in de Store bent en u zegt "Xbox, selecteer", verschijnt een aantal items in het groen. U kunt deze groen gemarkeerde items uitspreken om naar het item of het gebied te gaan.