Xbox One-controller en Oculus Rift

Bij alle virtual reality-sets voor Oculus Rift zitten een Xbox One-controller en een Xbox draadloze adapter voor Windows.

Opmerking In Japan zit er een micro-USB-kabel van 3 m in plaats van een Xbox draadloze adapter bij de virtual reality-set voor Oculus Rift.

Als u hulp nodig hebt om de Xbox One-controller of Xbox draadloze adapter voor Windows in de bundel in te stellen, vindt u informatie over instellen op de pagina voor ondersteuning bij Oculus, Setup Your Xbox Controller (wired mode) of de pagina voor ondersteuning bij Xbox One, Xbox One draadloze controllers gebruiken op een pc.

Als u alle stappen voor probleemoplossing hebt gevolgd en een vervangend exemplaar onder garantie nodig hebt, kunt u uw vervangend exemplaar verkrijgen via Oculus op hun website voor ondersteuning op https://support.oculus.com.