Een Groove Muziek-playlist maken op uw Xbox One-console

Hier komt u te weten hoe u een playlist kunt maken en toevoegen aan de Groove Muziek-app op Xbox One, Windows 10, Windows 8.1, Windows Phone 8.1, iOS-apparaten, Android-apparaten of op Groove Muziek met uw Groove Music Pass.

Opmerking Als u een Xbox One-gebruiker bent, hebt u ook een Xbox Live-abonnement nodig om de Groove Music Pass te gebruiken.

Een playlist maken

Meld u met uw Microsoft-account aan op de console.

Opmerking U hebt een Groove Music Pass nodig om alle functies van Groove Muziek te gebruiken.

1. Ga naar het Home-scherm en start de app vanaf de vastgemaakte Groove Muziek-tegel.
  2. Selecteer Playlists met de A-knop .
  3. Selecteer het plusteken (+) met de A-knop .
  4. Geef uw playlist een naam.
  5. Wanneer uw playlist is gemaakt, kunt u deze selecteren met de A-knop .
  6. Blader door Mijn albums of Alle muziek om muziek toe te voegen aan uw playlist.