Veelgestelde vragen over Activering ontwikkelaarsmodus-app

Overzicht

Hebt u een vraag over de Activering ontwikkelaarsmodus-app? Hier vindt u antwoorden op algemene vragen.

Op deze pagina

Hoe kan ik de Ontwikkelaarsmodus op mijn in de winkel gekochte Xbox One-console krijgen?

Download de Activering ontwikkelaarsmodus-app in de Store op uw Xbox One-console en volg de instructies om de Xbox One-ontwikkelaarsmodus te activeren.

Ik neem deel aan het Xbox One Preview-programma. Kan ik de Activering ontwikkelaarsmodus-app downloaden?

Als u deelneemt aan het Xbox One Preview-programma, moet u het programma verlaten voordat u hieraan kunt deelnemen. Als u beslist dat u geen Preview-updates meer wilt ontvangen, dan kunt u kiezen om niet meer deel te nemen in de Xbox Preview Dashboard-app.

Zo verwijdert u uw console uit het Xbox Preview Program:

1. Open de Xbox Preview Dashboard-app.
  2. Selecteer Registration.
  3. Selecteer Change onder Manage flights.

Opmerking Als u meer dan één console in het programma hebt, kunt u de status ervan wijzigen via Manage other consoles.

4. Selecteer Remove onder Manage programs en selecteer Submit. U wordt gevraagd waarom u het programma verlaat.

Als u problemen hebt, plaats dan een bericht in de privé Xbox Early Acces Forums voor hulp.

Opmerking Het duurt één werkdag om uw verzoek te verwerken na de aanvraag om te worden verwijderd uit het Preview-programma. Tot dan kunt u de app niet downloaden en is de status van uw console Bezig.

Wat als ik geen Ontwikkelaarscentrum-account heb?

U moet een Ontwikkelaarscentrum-account hebben voordat u de Activering ontwikkelaarsmodus-app op uw console kunt activeren. U moet betalen om uw Ontwikkelaarscentrum-account aan te maken. Ga naar dev.windows.com/en-us/registration/AccountInfo voor meer informatie over het aanmaken van uw Ontwikkelaarscentrum-account.

Ik heb het activeringsproces voltooid. Hoe lang duurt het voordat ik de Activering ontwikkelaarsmodus-app kan gebruiken?

Enkele minuten na de activering zal u volledige toegang hebben tot de Activering ontwikkelaarsmodus-app. Er kunnen echter momenten zijn waarop de verwerking wat langer kan duren.

Waarom kan ik geen verbinding maken met mijn Xbox One via Visual Studio?

Als u problemen hebt om verbinding te maken met uw Xbox One via Visual Studio, werkt uw console wellicht in Dealermodus in plaats van Ontwikkelaarsmodus. Als uw console in Dealermodus staat, kunt u geen verbinding maken met uw Xbox One via Visual Studio.

Druk op de Xbox-knop  op uw controller en scrol naar rechts naar Ontwikkelaarsinstellingen Home om de modus van uw console te controleren. Als u content van Gold/Live in plaats van Ontwikkelaarsinstellingen Home op uw scherm ziet, bent u in Dealermodus. Start de Activering ontwikkelaarsmodus-app om over te schakelen naar Ontwikkelaarsmodus.

Zie Problemen met implementatie oplossen voor meer informatie.

Hoe kan ik wisselen tussen Dealermodus en Ontwikkelaarsmodus?

Zie de pagina Xbox One Developer Mode Activation voor meer informatie over Dealermodus en Ontwikkelaarsmodus.

Werken mijn games en apps nog steeds als ik Ontwikkelaarsmodus activeer?

Nee, uw games en apps werken niet in Ontwikkelaarsmodus. U kunt overschakelen van Ontwikkelaarsmodus naar Dealermodus om uw games en apps te spelen. Zie de pagina Xbox One Developer Mode Activation voor meer informatie.

Let op De Xbox Developer Preview System Update omvat experimentele software en vroege voorafgaande releases. Dit betekent dat sommige populaire games en apps niet naar behoren zullen werken, dat uw console af en toe kan vastlopen en dat gegevens verloren kunnen gaan.

Waarom werken mijn games en apps niet?

Als uw games en apps niet werken of als u geen toegang hebt tot de Store, Community, OneGuide of Xbox Live-services, werkt u waarschijnlijk in Ontwikkelaarsmodus. Druk op de Xbox-knop  op uw controller en scrol naar rechts op het scherm Home naar Ontwikkelaarsinstellingen Home om de modus te controleren. Als u content van Gold/Live in plaats van Ontwikkelaarsinstellingen Home op uw scherm ziet, bent u in Dealermodus.

Ga terug naar Dealermodus om games te spelen. Zie de pagina Xbox One Developer Mode Activation voor details.

Verlies ik mijn games/apps of opgeslagen wijzigingen als ik de Ontwikkelaarsmodus uitschakel/verwijder van mijn console?

Als u beslist het Developer Preview-programma te verlaten, moet u de fabrieksinstellingen terugzetten op Xbox One-console. Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet, wordt alle content op uw console gewist. In dat geval moet u al uw games en apps opnieuw installeren. Als u uw games online hebt gespeeld, zijn uw Xbox-profiel, achievements in games, gamerscore en avatar opgeslagen en verliest u deze niet.

Kan ik mijn app uitgeven?

In deze release kunt u uw apps niet uitgeven. U kunt uw apps uitgeven in een toekomstige release. Deze release is bedoeld om ontwikkelaars vroege toegang te bieden tot tools voor ontwikkelaars, zodat ze de tijd hebben om hun apps te coderen voor de uiteindelijke productrelease.

Hoe kan ik het Developer Preview-programma verlaten?

Zie het onderwerp Xbox One Developer Mode Deactivation voor details over het verlaten van het Developer Preview-programma.

Ik heb mijn Xbox One verkocht terwijl deze nog in Ontwikkelaarsmodus stond. Hoe kan ik de Ontwikkelaarsmodus uitschakelen?

Als u geen toegang meer hebt tot uw Xbox One, kunt u deze modus uitschakelen in het Windows Ontwikkelaarscentrum. Zie "Deactivating your console through Windows Development Center" in Xbox One Developer Mode Deactivation voor meer informatie.

Wat kan ik doen als ik nog steeds in Ontwikkelaarsmodus werk wanneer ik het Developer Preview-programma heb verlaten?

Als u nog steeds in Ontwikkelaarsmodus werkt nadat u het Developer Preview-programma hebt verlaten, start dan Ontwikkelaarsinstellingen Home en druk op de knop Leave developer mode. Zo wordt uw console opnieuw opgestart in Dealermodus. Ga naar de pagina Xbox One Developer Mode Activation voor meer informatie.

Kan ik mijn app uitgeven?

Uitgeven van apps zal later dit jaar mogelijk zijn via het Ontwikkelaarscentrum. De UWP-apps (Universal Windows) die zijn aangemaakt en getest op een in de winkel gekochte Xbox One volgen het proces voor controle en publicatie dat Windows vandaag uitvoert, met extra controles van de Xbox One-normen.

Kan ik mijn game uitgeven?

U kunt UWP en uw Xbox One gebruiken in Ontwikkelaarsmodus om uw games op uw Xbox One te bouwen en te testen. Om UWP-games uit te geven moet u zich registreren op ID@Xbox.

ID@Xbox biedt ontwikkelaars volledige toegang tot Xbox Live API's voor hun games, inclusief gamerscore en achievements, en de mogelijkheid om gebruik te maken van multiplayer gaming tussen apparaten, opslag in de cloud, en alle kenmerken van de Xbox Live-service op Xbox One. ID@Xbox kan ook toegang bieden tot Xbox One-ontwikkelingskits voor games waarvoor toegang tot het maximale potentieel van de Xbox One-hardware nodig is.

Zal het volledige UWP API-gebied beschikbaar zijn op de Xbox?

Zie de pagina Bekende problemen voor informatie over de beschikbaarheid van het UWP API-gebied voor Xbox One voor deze preview-release.

Zullen de standaard game-engines werken?

Zie de pagina Bekende problemen voor informatie over hoe de standaard game-engines zullen werken.

Welke capaciteiten en systeembronnen zijn beschikbaar voor UWP-games op Xbox One?

Zie System resources for UWP apps and games on Xbox One voor informatie over de beschikbare capaciteiten en systeemmiddelen.

Waar kan ik antwoorden krijgen op veelgestelde vragen over het gebruik van Ontwikkelaarsinstellingen Home op mijn Xbox One?

Zie Introduction to Xbox One Tools voor meer informatie over hoe u Ontwikkelaarsinstellingen Home kunt starten en gebruiken.

Waar kan ik terecht als ik extra vragen heb of ondersteuning nodig heb?

Bekijk de UWP Xbox apps frequently asked questions voor extra hulp of antwoorden.

Zie de UWP Xbox apps Known issues en het forum Developing Universal Windows apps voor meer informatie.

Verwante problemen