Muziek streamen naar uw Xbox One met Groove Muziek

Naar muziek luisteren via streaming vanaf de Groove Muziek Store naar uw Xbox One-console. Met een Groove Music Pass hebt u toegang tot duizenden nummers via uw console. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Muziek en selecteer de Groove Muziek-app.
  3. Blader of zoek naar muziek. Selecteer een nummer of een playlist om te streamen.

Opmerkingen

• Als u de Groove Muziek-app nog niet hebt gebruikt, moet u de Muziek-tegel op het Home-scherm selecteren om de app te downloaden.
  • Op Xbox One wordt een Groove Music Pass alleen gebruikt voor streaming. De beschikbare content kan variëren afhankelijk van het land en het moment. Zie Groove Muziek voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Kan ik OneDrive gebruiken om mijn muziek op te slaan en af te spelen op mijn pc met Windows 10 of Windows 8.1, Xbox One of Xbox 360?

Ja! Zie Veelgestelde vragen en informatie over problemen met muziek in OneDrive oplossen voor meer informatie.

Wat heb ik nodig om muziek af te spelen op mijn Xbox One-console?

Om muziek af te spelen op uw console, hebt u een Groove Music Pass nodig. Maar zelfs als u geen Groove Music Pass hebt, kunt u Groove Muziek toch nog verkennen.

Kan ik mijn Groove Music Pass op meerdere accounts gebruiken?

Nee. Een Groove Music Pass kan slechts aan één Xbox Live-account of gamertag worden gekoppeld.

Hoe kan ik mijn Music Pass opzeggen?

U kunt uw Groove Music Pass op elk moment opzeggen. Zie hiervoor Uw Groove Music Pass opzeggen.

Hoe beheer ik mijn Groove Muziek-account?

Om uw Groove Muziek-account te beheren, selecteert u Abonnementen in de Instellingen-app op uw Xbox One-console. U kunt de account ook beheren met de Groove Muziek-app voor Windows 10 of Windows 8.1 of via Mijn account op Xbox.com.

Xbox Live-service is niet beschikbaar

Probeer het volgende als u "Xbox Live-service is niet beschikbaar" te zien krijgt wanneer u Groove Muziek probeert te openen vanaf uw Xbox One-console:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service.

Oplossing 2: Ga als volgt te werk om de gebruiksvoorwaarden van Xbox Live te accepteren:

1. Ga naar Gebruiksvoorwaarden Xbox Live.
  2. Accepteer de gebruiksvoorwaarden wanneer dit wordt gevraagd.
  3. Start Groove Muziek op uw Xbox One-console.