Hoe u een app of game kunt sluiten op Xbox One

Als er een probleem optreedt met een Xbox One-app of -game of als u gewoon een andere app of game wilt openen, kunt u de app of game die u gebruikt op een eenvoudige manier sluiten. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop op uw controller in de game of app. Zo gaat u terug naar Home.
  2. Controleer dat de grote app-tegel is gemarkeerd en druk op de Menuknop op uw controller.
  3. Selecteer Afsluiten.

Opmerking Als het probleem met uw game of app ervoor zorgt dat de console niet reageert, zet uw Xbox One-console dan uit en weer aan.