Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Skype-videogesprekken voeren op Xbox One

Videogesprekken voeren op uw Xbox One-console via Skype is kinderspel. Een Skype-videogesprek voeren:

  1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Ga naar Mijn games en apps.
  3. Selecteer de Skype-app en meld u aan.
  1. Ga naar rechts naar Personen en selecteer vervolgens de contactpersoon die u wilt bellen.
  1. Selecteer videogesprek. Skype zal uw contactpersoon nu bellen.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Skype-videogesprekken voeren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen