Skype-telefoongesprekken voeren op Xbox One

Videogesprekken voeren op uw Xbox One-console via Skype is kinderspel.

Een Skype-telefoongesprek voeren:

1. Meld u met een Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Selecteer de Skype-app.
  3. Selecteer Personen en selecteer vervolgens de contactpersoon die u wilt bellen.
  1. Selecteer Telefoongesprek. Skype probeert uw contactpersoon te bellen.

Opmerking U hebt wellicht Skype-tegoed nodig om een telefoongesprek te voeren.