My Xbox Live installeren op een Android-telefoon

U kunt My Xbox Live voor Android installeren op Android-telefoons die aan de volgende vereisten voldoen:

• Android 2.2.x, 2.3.x of 4.0.x
  • Open GL 2.0
  • Schermresolutie van minstens 480 × 800 WVGA
  • Xbox Live-lidmaatschap (gratis of Gold)

Op deze pagina

My Xbox Live direct op uw telefoon installeren

1. Ga naar Google Play op uw Android-telefoon.
  2. Tik op het zoekpictogram en zoek naar My Xbox Live.
  3. Download en installeer de app op uw Android-apparaat volgens de instructies op het scherm.

My Xbox Live installeren via uw computer

1. Ga naar Google Play via de webbrowser op de computer.
  2. Blader of zoek naar My Xbox Live.
  3. Klik op Installeren en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en daarna te installeren op uw Android-telefoon.

Opmerkingen

Neem contact op met de leverancier van uw telefoon om te controleren dat uw telefoon compatibel is met My Xbox Live.

• My Xbox Live is niet compatibel met Android-tablets.
  • Als u het besturingssysteem Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") of recenter gebruikt, moet u overwegen om SmartGlass te installeren. Deze app heeft alle functies van My Xbox Live plus nieuwe functies die u met uw Xbox 360-console kunt gebruiken.