Khan Academy-app voor Xbox One

Onze Xbox-app is de beste manier om de complete bibliotheek van Khan Academy met meer dan 5.000 video's te bekijken. We hebben video's over immens veel onderwerpen, inclusief wiskunde voor de lagere en middelbare school, wetenschappelijke onderwerpen zoals biologie, chemie en fysica, en zelfs menswetenschappen, met playlists over kunstgeschiedenis, maatschappijleer en financiën. Alles wat u moet weten over hoe u de Khan Academy-app kunt instellen en gebruiken op uw Xbox One-console.
Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One
Winkelen via Xbox One en films, tv-programma's, games, apps en nog veel meer kopen.
App-kanalen met OneGuide gebruiken
Hoe u Video on demand-apps kunt toevoegen aan uw lijst met app-kanalen in OneGuide en hoe u ze in uw lijst met kanalen kunt opnemen.
"Ik ervaar een slechte kwaliteit van streaming op mijn Xbox One."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als uw Xbox One verbonden is met Xbox Live, maar u een slechte kwaliteit van streaming ervaart.
Privacy en onlineveiligheid voor Xbox One beheren
Wilt u verhinderen dat uw kinderen zonder uw toestemming expliciete of aanstootgevende content op uw Xbox One-console kunnen zien en ervoor zorgen dat ze uw console veilig kunnen gebruiken wanneer u niet in de buurt bent? Ontdek hoe u instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One kunt gebruiken om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live kunnen worden bekeken.
Contentbeperkingen als een volwassene en een kind zijn aangemeld op Xbox One
Kom meer te weten over hoe contentbeperkingen werken wanneer zowel een volwassene als een kind is aangemeld op een Xbox One-console.
Video op Xbox One is wazig
Hoe u de beste videokwaliteit kunt krijgen met uw Xbox One-console.
Complete lijst met artikels met ondersteuning voor apps
Meer informatie over hoe u uw Xbox One-apps kunt installeren, gebruiken en problemen met apps oplossen.
Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken
Wat u kunt doen om games en apps te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw Xbox One-console.

Handleiding

Alle informatie in het deel Handleiding wordt geleverd door de Khan Academy-app voor Xbox One. U kunt deze informatie ook op uw console openen: zeg "Xbox, Help" in de app.
Deze app-handleiding is op dit moment niet beschikbaar. Zeg "Xbox, help" in de app of druk op de Menuknop op de Xbox One draadloze controller en selecteer Help als u hulp nodig hebt. Of ga naar de website van de app

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Khan Academy-app voor Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?