Netflix-app op Xbox One

Download de gratis Netflix-app en kijk onmiddellijk tv-programma's en films van Netflix via streaming, als onderdeel van uw Netflix-lidmaatschap met onbeperkte streaming. Nog geen lid van Netflix? Begin uw GRATIS proefversie vandaag nog. - Kijk wat u wilt, wanneer u het wilt. - En kijk later verder waar u bent gebleven. - Blader naar films vanaf uw Xbox. - Ontdek hoe u de Netflix-app instelt en gebruikt en problemen met de app oplost. Extra vereisten: om content in Ultra HD 4K te bekijken, hebt u het volgende nodig: - Een tv die compatibel is met Ultra HD-streaming op Netflix. - Een Xbox One S-console. - Een abonnement dat streaming in Ultra HD ondersteunt. - Een stabiele internetverbindingssnelheid van 25 megabits per seconde of hoger.
Nieuwe games, films en apps krijgen via Xbox One
Winkelen via Xbox One en films, tv-programma's, games, apps en nog veel meer kopen.
"Ik ervaar een slechte kwaliteit van streaming op mijn Xbox One."
Informatie over de oplossingen die u kunt proberen als uw Xbox One verbonden is met Xbox Live, maar u een slechte kwaliteit van streaming ervaart.
Privacy en onlineveiligheid voor Xbox One beheren
Wilt u verhinderen dat uw kinderen zonder uw toestemming expliciete of aanstootgevende content op uw Xbox One-console kunnen zien en ervoor zorgen dat ze uw console veilig kunnen gebruiken wanneer u niet in de buurt bent? Ontdek hoe u instellingen voor privacy en onlineveiligheid voor Xbox One kunt gebruiken om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live kunnen worden bekeken.
Contentbeperkingen als een volwassene en een kind zijn aangemeld op Xbox One
Kom meer te weten over hoe contentbeperkingen werken wanneer zowel een volwassene als een kind is aangemeld op een Xbox One-console.
Video op Xbox One is wazig
Hoe u de beste videokwaliteit kunt krijgen met uw Xbox One-console.
Complete lijst met artikels met ondersteuning voor apps
Meer informatie over hoe u uw Xbox One-apps kunt installeren, gebruiken en problemen met apps oplossen.
Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harddisk vrij te maken
Wat u kunt doen om games en apps te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw Xbox One-console.

Handleiding

Alle informatie in dit deel wordt geleverd door de Netflix-app voor Xbox One. U kunt deze informatie ook op uw console openen: zeg "Xbox, help" in de app.
Deze app-handleiding is op dit moment niet beschikbaar. Zeg "Xbox, help" in de app of druk op de Menuknop op de Xbox One draadloze controller en selecteer Help als u hulp nodig hebt. Of ga naar de website van de app