Skype-groepsvideogesprekken voeren op Xbox One

Groepsvideogesprekken voeren op uw Xbox One-console via Skype is kinderspel. Voordat u een groepsvideogesprek voert, moet uw Kinect-sensor zijn aangesloten. U kunt een groepsvideogesprek starten met een vriend en daarna anderen toevoegen tot maximaal 4 personen in de groep (inclusief uzelf). Als iemand anders op Skype het gesprek echter start vanaf een ander apparaat, zoals een pc met Windows 10, kunnen er wel 25 personen deelnemen aan het gesprek.

Opmerking U kunt problemen hebben om deel te nemen aan groepsgesprekken. We raden aan dat u het groepsgesprek steeds start wanneer u Xbox One gebruikt. De functies kunnen beperkt zijn voor deelnemers die met een mobiele telefoon deelnemen aan het gesprek.

Groepsvideogesprekken voeren

Opmerking Voor videochat moeten deelnemers een Xbox One-console of pc gebruiken. Als u een videogesprek beantwoordt vanaf een telefoon, wordt de chatfunctie omgeschakeld naar alleen spraak.

Gebruik uw controller om een Skype-groepsvideogesprek te voeren.

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Selecteer de Skype-tegel.
De Skype-tegel is gemarkeerd op het scherm Verzamelingen.
  1. Selecteer het telefoon-pictogram.
In de Skype-app is het telefoonpictogram gemarkeerd.
  1. Voer een telefoonnummer in of selecteer Alle contactpersonen bekijken om de persoon te selecteren die u wilt bellen.
Op het scherm 'nummer invoeren' is de knop 'Alle contacten weergeven' gemarkeerd.
  1. Voeg 1 of 2 extra deelnemers toe via de knop Deelnemers toevoegen.
Op het scherm 'deelnemers toevoegen' is de letter 'f' geselecteerd en is een contactpersoon weergegeven.
  1. Selecteer videogesprek.
De gegevens van de geselecteerde contactpersoon worden weergegeven op een scherm met opties om een video- of telefoongesprek te voeren en deelnemers toe te voegen.
  1. Skype probeert uw contactpersonen te bellen.
Het scherm 'bellen' wordt weergegeven.