Contactpersonen toevoegen aan Skype op Xbox One

Volg deze stappen om contactpersonen toe te voegen aan Skype op de Xbox One-console:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Start de Skype-app.
  1. Druk op de Menuknop op uw controller.
  1. Selecteer Contactpersoon toevoegen en selecteer vervolgens Skype-contactpersoon.
  1. Voer de contactgegevens in van de contactpersoon die u wilt toevoegen.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt toevoegen.
  3. Selecteer contactpersoon toevoegen.
  1. Stuur een verzoek naar de contactpersoon die u wilt toevoegen.

Wanneer de nieuwe contactpersoon uw verzoek accepteert, wordt hij of zij toegevoegd aan uw Skype-contactpersonen.