SmartGlass instellen en gebruiken op Xbox One

Overzicht

Via SmartGlass kunnen uw console en verbonden apparaten op verschillende manieren met elkaar communiceren. U kunt mobiele SmartGlass-apps openen, zelfs wanneer u uw console niet gebruikt.

Opmerking Om uw Xbox One via SmartGlass te bedienen, of om activiteiten gekoppeld aan SmartGlass op de console uit te voeren, moet de console ingeschakeld zijn en verbonden zijn met het SmartGlass-apparaat.

Oplossingen

Apparaatvereisten voor SmartGlass

U hebt het volgende nodig om SmartGlass te gebruiken op de console of op een ander apparaat:

• Een Xbox-profiel
  • Xbox One SmartGlass-software die draait op een apparaat dat compatibel is met SmartGlass, zoals:
    • Xbox One SmartGlass voor Windows 8
    • Xbox One SmartGlass voor Windows Phone
    • Xbox One SmartGlass voor iOS
    • Xbox One SmartGlass voor Android

Opmerking Om verbinding te maken met uw Xbox One, moet u de Xbox One SmartGlass-software gebruiken. De Xbox 360 SmartGlass-software maakt geen verbinding met uw Xbox One.

Vereisten voor verbinding van SmartGlass

SmartGlass gebruikt een verbinding tussen uw Xbox One en een verbonden apparaat. Zowel uw console als het verbonden apparaat moet ingeschakeld zijn en aangemeld zijn bij Xbox Live. U kunt verbinding maken via:

• Een lokaal of thuisnetwerk
  • Het internet
  • Een 3G of 4G mobiel netwerk

Hoe sneller en betrouwbaarder uw verbinding is, hoe beter SmartGlass zal werken. Voor de beste resultaten raden wij aan dat u uw lokale netwerk gebruikt.

SmartGlass instellen op uw Xbox One

Zo kunt u SmartGlass instellen op uw console:

1. Selecteer Instellingen vanaf Mijn games en apps.
  2. Selecteer Voorkeuren.
  3. Selecteer de optie die het beste past bij wat u wilt in SmartGlass-verbindingen.

Stel uw SmartGlass-apparaat in om verbinding te maken met uw console

Meld u op uw SmartGlass-apparaat aan bij uw SmartGlass-app met de Microsoft-account die aan uw Xbox-gamertag is gekoppeld. Zie de Veelgestelde vragen over Microsoft-account als u niet weet welke Microsoft-account gekoppeld is aan uw Xbox-account. Dan kunt u uw SmartGlass-apparaat verbinden met uw console.