Problemen met de verbinding en snelheid van SmartGlass op mobiele apparaten oplossen

Overzicht

U kunt SmartGlass op uw pc, tablet of smartphone gebruiken om het beste uit uw Xbox One- en Xbox 360-consoles te halen. Met SmartGlass kunt u bladeren door uw console en de console bedienen en kunt u extra functies of opties van sommige apps en games verkennen.

Dit artikel beschrijft hoe u problemen met de verbinding en snelheid van SmartGlass oplost.

Oplossingen

De SmartGlass-app reageert traag of u krijgt het bericht dat de verbinding traag is

Oplossing voor telefoons en tablets

Sluit uw telefoon aan op uw draadloze thuisnetwerk. Hoewel uw smartphone of tablet via een mobiel netwerk kan communiceren met de console, krijgt u de beste prestaties als uw telefoon verbonden is met hetzelfde draadloze netwerk als de console.

Oplossing voor pc's met Windows

Zie Verbinding maken met Xbox Live vanaf een pc om problemen met de verbinding tussen uw pc met Windows en Xbox Live op te lossen.

De SmartGlass-app kan de console niet vinden of er geen verbinding mee maken

Zorg dat u dezelfde Microsoft-account gebruikt

Als SmartGlass uw Xbox niet kan vinden, controleert u of de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-gamertag is gekoppeld, dezelfde is als de Microsoft-account die u gebruikt om u aan te melden bij SmartGlass. Zie Uw Microsoft-account of wachtwoord zoeken als u niet weet welke Microsoft-account gekoppeld is aan uw Xbox Live-account.

Schakel SmartGlass in op uw Xbox

Zie SmartGlass instellen en gebruiken op de Xbox 360 of SmartGlass instellen en gebruiken op Xbox One voor hulp om SmartGlass op uw Xbox in te schakelen.