Gameclips opnemen met Game DVR

Met Game DVR kunt u videoclips opnemen die u dan kunt bewerken in Upload Studio en delen.

De vorige 30 seconden van de game opnemen

Is er net iets fantastisch gebeurd? U kunt de voorbije 30 seconden van het spel op dat moment onmiddellijk opnemen.

Als u de Kinect-sensor gebruikt, zegt u "Xbox, neem op!". Als u Cortana gebruikt met Kinect of een headset, zegt u "Hey Cortana, neem dat op!".

Als u wilt opnemen met een controller, dubbeltikt u op de Xbox-knop  en drukt u op de X-knop .

Een clip van een bepaalde duur opnemen

U kunt de Upload-app starten vanuit Games & Apps om opnames van een bepaalde duur te maken. Dat doet u als volgt:

1. Start de game waarvan u een deel wilt opnemen.
  2. Druk op de Xbox-knop  op de controller, druk op de X-knop  om automatisch uw clip op te nemen of druk op de View-knop  en selecteer een van de volgende opties:
    1. Maak een video van wat u zojuist hebt gespeeld door een van deze opties te kiezen:
      • De laatste 15 seconden opnemen
      • De laatste 30 seconden opnemen
      • De laatste 1 minuut opnemen
      • De laatste 3 minuten opnemen
      • De laatste 5 minuten opnemen
    2. Opname starten: neem tot 5 minuten van uw gameplay op. Selecteer Opname starten. Als u wilt stoppen, drukt u op de Xbox-knop , de View-knop en selecteert u  Opname stoppen .

Selecteer Opnames beheren, selecteer een clip en selecteer een van de opties op het scherm om uw opnames te beheren.