Uw gameclips vinden

Wanneer u gameclips maakt met Game DVR op Xbox One, gebruikt u de app Upload Studio om ze te bekijken en te bewerken.

1. Ga vanaf het Home-scherm naar Mijn games en apps > Apps > Upload Studio.
  2. Selecteer Je clips beheren.
  3. Het standaardfilter geeft alles weer wat al is gepubliceerd op Xbox Live.

Als u clips wilt zien die u hebt vastgelegd maar nog niet hebt geüpload, selecteert u het filter Op Xbox Live en kiest u Op deze Xbox