Ondersteunde regio's en formaten voor Blu-ray's en dvd-films op Xbox One

Overzicht

Met de Blu-ray-speler-app kunt u beschikbare films in uw regio op Blu-ray en dvd bekijken via uw Xbox One-console.

Opmerking Wanneer u voor het eerst een disc plaatst, wordt u gevraagd de speler-app te installeren. Zie Blu-ray- en dvd-speler-app instellen en installeren voor meer informatie.

Ondersteunde regio's en schijfindelingen

Elke Xbox One-console wordt geproduceerd voor een specifieke Blu-ray- en dvd-regio, volgens internationale normen. De Xbox One-console kan Blu-ray-schijven en dvd's afspelen die in dezelfde regio zijn verkocht als de console. Zie de volgende tabellen voor de landen in elke discregio.

Sommige Blu-ray-discs en dvd's zijn niet gecodeerd voor een bepaalde regio of zijn gecodeerd voor alle regio's. Blu-Ray-discs en dvd's zonder regio kunnen op elke Xbox One-console worden afgespeeld.

Opmerking Gamediscs voor de Xbox One-console zijn niet gecodeerd voor bepaalde regio's.

Ondersteunde regio's

Blu-ray-discs

Zoek de regiocode, weergegeven als een A, B of C op de verpakking, en controleer of deze overeenkomt met uw regio.

Regio

Geografische regio's/landen

A

Omvat de meeste landen en regio's in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, plus Taiwan, Japan, Hongkong SAR, Macau en Korea

B

Omvat de meeste landen in Europa, Afrika en Zuidwest-Azië, plus Australië en Nieuw-Zeeland

C

Omvat de resterende landen in Centraal- en Zuid-Azië, evenals China en Rusland

Standaard dvd's

Zoek de regiocode, weergegeven als een getal tussen 1 en 8 op de verpakking, en controleer of deze overeenkomt met uw regio.

Regio

Geografische regio's/landen

1

Verenigde Staten, Canada, Bermuda en grondgebied van de VS

2

Europa (behalve Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland), het Midden-Oosten, Egypte, Japan, Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho, Groenland

3

Zuidoost-Azië, Zuid-Korea, Taiwan, Hongkong, Macau

4

Mexico, Midden- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Oceanië

5

India, Afghanistan, Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Afrika, Midden- en Zuid-Azië, Noord-Korea

6

China, Hongkong SAR

7

Gereserveerd

8

Speciale internationale locaties, zoals vliegtuigen en cruiseschepen

Ondersteunde indelingen

Mastered Blu-ray-discs

De Blu-ray-speler op de Xbox One-console ondersteunt Mastered Blu-ray's.

3D Blu-ray-discs

Xbox One ondersteunt 3D Blu-ray-discs wanneer ze worden afgespeeld op 3D tv's.