Hoe u de instellingen voor energiebeheer op de Xbox One-console kunt wijzigen

De instellingen voor energiebeheer op uw Xbox One-console wijzigen is kinderspel. U kunt bijvoorbeeld uw console configureren om automatisch te worden uitgeschakeld of te worden ingeschakeld met een spraakopdracht (indien beschikbaar).

Uw instellingen voor energiebeheer configureren:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de Guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Alle instellingen > Aan/uit en opstarten.
  3. Selecteer Energiemodus en opstarten. U hebt de volgende opties:
    • Uitschakelen na: Hiermee wordt de console automatisch uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt. U hebt de volgende opties:
      • 1 uur zonder activiteit
      • 6 uur zonder activiteit
      • Niet automatisch uitschakelen
    • Aan/uit-opties voor tv en A/V: Hiermee selecteert u het opstartgedrag van apparaten die zijn verbonden met uw console, zoals een tv, kabelontvanger of audio-ontvanger.
    • Mijn console, games en apps up-to-date houden: Geef aan of u systeemupdates automatisch wilt ontvangen terwijl de console uit staat en of u games en apps op de achtergrond wilt bijwerken.

Opmerking: Als uw console in de energiespaarstand staat, wordt de optie weergegeven als Mijn games en apps up-to-date houden. In de energiespaarstand zijn automatische systeemupdates niet beschikbaar, maar u kunt wel uw games en apps op de achtergrond bijwerken terwijl uw console aan staat.

• Energiemodus: Kies Stand-by als u wilt dat uw console updates kan ontvangen, kan ontwaken met een spraakopdracht en andere taken kan verrichten in de uit-stand. Kies Energiebesparing om de console volkomen uit te schakelen en de Stand-by-functies niet te gebruiken.
    • Als u Stand-by kiest, hebt u deze extra opties:

• Xbox laten ontwaken door... : Hiermee kunt u uw console opstarten met een spraakopdracht (indien beschikbaar).
    • Als Xbox uit staat, opslag uitschakelen: Hiermee past u het gedrag van uw externe opslagapparaat aan. Als u problemen hebt met uw externe opslagapparaat, raden we aan dat u deze optie niet selecteert.
    • Naar tv gaan bij opstarten: Hiermee wordt de OneGuide-app in plaats van Home gestart als de console wordt ingeschakeld en kunt u tv kijken.

Uw console uitschakelen of opnieuw starten:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de Guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Alle instellingen > Aan/uit en opstarten.
  3. Selecteer Uitschakelen of opnieuw starten. U hebt de volgende opties:
    • Volledig uitschakelen: Hiermee schakelt u uw console uit.
    • Nu opnieuw starten: Hiermee start u uw console onmiddellijk opnieuw op.

Opmerking: Als uw console Stand-by staat en u kiest Volledig uitschakelen, wordt de console helemaal uitgeschakeld en kan uw console geen updates ontvangen, niet ontwaken met een spraakopdracht of net zo snel opstarten als wanneer u de console uit zet. Dit geldt alleen als u de console uitschakelt via Instellingen. Als u de console op normale wijze uitschakelt via de Guide, de controller, een spraakopdracht en de aan/uit-knop, blijft de Stand-by-modus actief. (De energiespaarstand heeft geen invloed op de werking van Volledig uitschakelen.)