Hoe u de instellingen voor energiebeheer op de Xbox One-console kunt wijzigen

De instellingen voor energiebeheer op uw Xbox One-console wijzigen is kinderspel. U kunt bijvoorbeeld uw console configureren om automatisch te worden uitgeschakeld of te worden ingeschakeld met een spraakopdracht (indien beschikbaar).

Uw instellingen voor energiebeheer configureren:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Alle instellingen > Aan/uit en opstarten.
  3. Selecteer Energiemodus en opstarten. U hebt de volgende opties:
    • Uitzetten na: hiermee wordt de console automatisch uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt.
    • Aan/uit-opties voor tv en A/V : hiermee selecteert u het opstartgedrag van apparaten die zijn verbonden met uw console, zoals een tv, kabelontvanger of audio-ontvanger.
    • Opstartgeluid: kies of u het opstartgeluid wilt horen, en zo ja, wanneer.
    • Energiemodus: kies Stand-by als u wilt dat uw console updates kan ontvangen, kan ontwaken na een spraakopdracht en andere taken kan verrichten in de uit-stand. Kies Energiebesparing om de console volkomen uit te schakelen en de Stand-by-functies niet te gebruiken.

Uw console uitschakelen of opnieuw opstarten:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Alle instellingen > Aan/uit en opstarten.
  3. Selecteer Uitschakelen of opnieuw starten. U hebt de volgende opties:
    • Volledig uitschakelen: hiermee schakelt u de console uit.
    • Nu opnieuw starten: hiermee start u de console onmiddellijk opnieuw op.

Opmerking Met Volledig uitschakelen schakelt u de console helemaal uit, ongeacht of de energiemodus is ingesteld op Stand-by. Hiermee wijzigt u de instelling Stand-by echter niet.