Hoe u de weergaveresolutie voor uw tv-toestel op Xbox One kunt wijzigen

Uw Xbox One-console detecteert automatisch de weergaveresolutie van uw tv-toestel. In zeldzame gevallen kan uw console de resolutie van uw tv-toestel echter niet correct detecteren. Maak u geen zorgen als dat gebeurt. De weergaveresolutie wijzigen is erg eenvoudig:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Video-uitvoer onder Beeld en geluid.
  5. Selecteer Tv-resolutie en selecteer 720p of 1080p, afhankelijk van wat het beste is voor uw tv. Opmerking Als u de resolutie voor uw tv niet ziet, zorg dan dat Tv-verbinding is ingesteld op Automatisch detecteren.

Zie Problemen oplossen met leeg tv-scherm of beeldscherm wanneer uw Xbox One aanstaat voor hulp om problemen op te lossen als u een leeg of zwart beeld op uw Xbox One-console te zien krijgt.