Uw console-instellingen op Xbox One wijzigen

Uw console-instellingen aanpassen

U kunt vele instellingen op uw Xbox One configureren, voor een persoonlijke ervaring.

Opmerking Om uw console-instellingen aan te passen, hoeft u niet aangemeld te zijn bij een account.

Voor toegang tot de console-instellingen:

1. Scrol naar links vanaf Home om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen
  3. Selecteer Alle instellingen.

U kunt de volgende console-instellingen aanpassen:

• Account - In dit deel vindt u Privacy en onlineveiligheid, Contentrestricties, Betaling en facturering, Abonnementen, Gezin, Accounts verwijderen, en Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  • Aanpassing - In dit deel vindt u Mijn profiel, Mijn kleur en achtergrond en Mijn Home Xbox.
  • Netwerk - In dit deel vindt u Netwerkinstellingen.
  • Systeem - In dit deel vindt u Consolegegevens en updates, Taal en locatie, Tijd, Opslag en Afgemelde contentrestricties.
  • Voorkeuren - In dit deel vindt u Meldingen, Game DVR en streaming, SmartGlass-verbindingen, Voorkeursvideoprovider en Feedback.
  • Kinect en apparaten - In dit deel vindt u Kinect en Apparaten en accessoires.
  • Beeld en geluid - In dit deel vindt u Video-uitvoer, Volume en Audio-uitvoer.
  • Energie - In dit deel vindt u Uitschakelen of opnieuw starten en Energiemodus en opstarten.
  • Disc en Blu-Ray - In dit deel vindt u Disc en Blu-ray.
  • Tv en OneGuide - In dit deel vindt u OneGuide, Apparaatbesturing, Audio en video, Probleemoplossing en Tv-tuner.
  • Toegankelijkheid - In dit deel vindt u Verteller, Vergrootglas, Ondertiteling, Hoog contrast en Knoptoewijzing.