Content wordt niet weergegeven in de app-tegel op het Home-scherm

Overzicht

Meestal wordt content uit de actieve app of game op uw Xbox One-console weergegeven in de grote app-tegel op het Home-scherm. De content in de grote app-tegel kan een afbeelding of het actieve scherm in de app of game zijn. Uitzonderlijk kan deze tegel er echter leeg uitzien, hoewel er wel een actieve app of game is.

Oplossing 1: Sluit de app of game die momenteel actief is

Als de actieve app of game meestal een afbeelding weergeeft in de grote app-tegel, maar die tegel nu leeg is, kan er een probleem zijn met de app of game. Sluit de app of game en start de app of game daarna weer op om dit probleem op te lossen.

Volg deze stappen om de app of game te sluiten:

1. Markeer de grote app-tegel en druk op de Menuknop.
  2. Selecteer Afsluiten.
    Opmerking Als Afsluiten niet beschikbaar is in het menu, probeert u de game te sluiten vanuit de game zelf.

Oplossing 2: Start uw console opnieuw op

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.