Een flashstation formatteren als NTFS in Windows

Om een Xbox One-console te updaten of te repareren vanaf een USB-flashstation, hebt u een USB-flashstation van 4 GB nodig dat is geformatteerd als NTFS. Zie Het Offline diagnostisch hulpprogramma voor systeemupdate op Xbox One gebruiken voor meer informatie.

Belangrijk Maak een back-up of verplaats alle bestanden op uw flashstation voordat u deze procedure begint. De inhoud van het flashstation wordt verwijderd tijdens het opnieuw formatteren.

1. Sluit het USB-station aan op een pc waarop Windows staat.
  2. Open Verkenner.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de verwijderbare schijf in het deelvenster links.
  4. Selecteer Formatteren in het pop-upmenu.
  1. Zorg dat Bestandssysteem in het dialoogvenster Verwijderbare schijf formatteren is ingesteld op NTFS.
  1. Tik of klik op Starten onder aan het dialoogvenster om het formatteren te starten.