Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Hulp krijgen van uw Xbox One-console

Raadpleeg de Help-app op uw Xbox One-console voor u oplossingen online begint te zoeken. U vindt er antwoorden op veelgestelde vragen, instructies en video's, en een maandelijks overzicht van alle nieuwigheden. Dat doet u als volgt:

  1. Druk op de menuknop op de controller en kies Help.
  1. Selecteer het Help-onderwerp dat het beste past bij wat u wilt.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp krijgen van uw Xbox One-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen