Hoe u tabbladen met fouten in Microsoft Edge op Xbox One kunt sluiten

Het is mogelijk dat u op een pagina met fouten terechtkomt wanneer u op het internet surft via Microsoft Edge op uw Xbox One-console. Dan kunt u bijvoorbeeld niet naar een andere pagina gaan of reageert uw Xbox One niet wanneer u op de Menuknop op uw controller drukt.

Oplossingen

Oplossing 1: sluit het tabblad in Microsoft Edge

Dat doet u als volgt:

1. Druk op de View-knop op uw controller.
  2. Selecteer het tabblad dat u wilt sluiten.
  3. Druk op de Menuknop .
Een vinger reikt om op de Menuknop op een Xbox One-controller te drukken.
  1. Selecteer Tabblad sluiten.

Oplossing 2: sluit het tabblad door een nieuw tabblad te openen in Microsoft Edge

Als uw controller niet reageert wanneer u op de Menuknop  drukt en u tabblad niet kunt sluiten dat is geopend in Microsoft Edge, moet u een nieuw tabblad openen. Het tabblad dat u niet kon sluiten in Oplossing 1, kunt u dan wel sluiten. Dat doet u als volgt:

1. Druk in Microsoft Edge op de View-knop  op uw controller om de adresbalk weer te geven.
  2. Druk op de A-knop .
  3. Typ iets in de adresbalk en druk op Menu om de zoekopdracht te starten.
  4. Wanneer het nieuwe tabblad is geopend, drukt u op de View-knop  op uw controller.
  5. Selecteer het tabblad dat u wilt sluiten.
  6. Druk op de Menuknop .
  7. Selecteer Tabblad sluiten.