Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One

Audio van bepaalde muziekapps blijft doorspelen terwijl u andere apps of games gebruikt.

1. Start een muziekapp die achtergrondmuziek ondersteunt, zoals Groove of Pandora.
  2. Zodra de muziek speelt, start u de game die u wilt spelen of de app die u wilt gebruiken. De muziek blijft op de achtergrond spelen.

Voor besturingselementen zoals pauzeren of overslaan drukt u op de Xbox-knop  om de guide te openen en gaat u omlaag. Hier kunt u ook het volume aanpassen en de muziekapp op volledig scherm weergeven.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?