Pop-upmeldingen op Xbox One

Hoe u meldingen die u ontvangt op uw Xbox One-console kunt openen, bekijken en hoe kunt kiezen welke meldingen u ontvangt.

Video: Pop-upmeldingen op Xbox One beheren

Bekijk de video Pop-upmeldingen op Xbox One beheren. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Wat zijn pop-upmeldingen?

Pop-upmeldingen op uw Xbox One-console brengen u op de hoogte van gebeurtenissen, bijvoorbeeld als er een nieuw bericht of Skype-oproep binnenkomt.

Hoe werken meldingen?

Houd de Xbox-knop  op uw controller ingedrukt wanneer u een pop-upmelding krijgt en deze wilt bekijken. Het berichtencentrum wordt geopend, met de beschikbare acties voor de huidige melding.

Hoe opent u het berichtencentrum?

Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Meldingen.

Hoe lang blijven meldingen in het berichtencentrum staan?

Meldingen blijven tot 3 dagen in het berichtencentrum staan, maar worden verwijderd wanneer u de actie voor die melding hebt uitgevoerd.

Meldingen behouden de opdrachten die ze hebben als ze aankomen, maar deze opdrachten werken niet meer als de actie niet meer beschikbaar is. Zo zal de opdracht aan game deelnemen een tijdje nadat een melding om deel te nemen aan een game binnenkomt, wellicht niet meer werken als de plaats in de game niet meer beschikbaar is.

Hoe verwijdert u meldingen?

Selecteer de knop Selectie wissen boven aan het berichtencentrum of druk op de X-knop  op uw controller om de gemarkeerde melding of groep te verwijderen.

Wie kan uw meldingen zien?

Meldingen verschijnen in het berichtencentrum voor alle aangemelde gebruikers. Als u niet wilt dat uw meldingen verschijnen voor andere gebruikers op de console, moet u zich afmelden.

Hoe kunt u pop-upmeldingen uitschakelen?

Selecteer Instellingen > Alle instellingen > Voorkeuren > Meldingen. U kunt alle meldingen uitschakelen of aangeven wat u wilt doen met individuele Xbox- en app-meldingen. Lees Uw Xbox One-voorkeuren aanpassen voor meer informatie.