Softwarelicentieovereenkomst

LICENTIEVOORWAARDEN XBOX-SOFTWARE

DOOR GEBRUIK TE MAKEN VAN UW XBOX-CONSOLE, KINECT SENSOR OF EEN ERKENDE ACCESSOIRE (ZOALS HIERONDER GEDEFINIEERD), GAAT U AKKOORD MET DEZE SOFTWARELICENTIE. ALVORENS TOT INSTALLATIE OVER TE GAAN MOET U DEZE SOFTWARELICENTIE GOED DOORLEZEN. ALS U DEZE SOFTWARELICENTIE NIET ACCEPTEERT MOET U UW XBOX ONE, XBOX 360, KINECT FOR XBOX OF ERKENDE ACCESSOIRE NIET GEBRUIKEN. RETOURNEER HET ONGEOPEND NAAR UW LEVERANCIER OF NAAR MICROSOFT VOOR RESTITUTIE VAN DE AANKOOPPRIJS. Neem contact op met Microsoft op: http://support.xbox.com.

1. Definities

(a) “Xbox-console” betekent een Xbox One, Xbox 360 of originele Xbox-console.

(b) “Kinect Sensor” betekent een nieuwe Kinect for Xbox One-sensor gekocht bij een erkende leverancier.

(c) “Erkende accessoire” betekent een Xbox One, Xbox 360 of Xbox hardware-accessoire van het merk Microsoft en/of een door Microsoft aan een derde partij in licentie gegeven Xbox One, Xbox 360 of Xbox hardware-accessoire waarvan de verpakking is voorzien van het officiële “Gelicentieerd voor Xbox” en/of het “Ontworpen voor Xbox”-logo.

(d) “Erkende games” betekent Xbox-games op gamediscs gepubliceerd of gelicentieerd door Microsoft en game-inhoud gedownload van Microsofts Xbox Live-service of de xbox.com-website (bijv. avatars, downloadbare games, game add-ons enz.).

(e) “Xbox-software” betekent de software voorgeïnstalleerd op de Xbox-console of Erkende accessoire, met inbegrip van eventuele updates die van tijd tot tijd door Microsoft beschikbaar gesteld kunnen worden.

(f) “Niet-erkende accessoires” betekent alle hardware-accessoires anders dan de Erkende accessoires, behalve dat USB-sticks, digitale camera's die gebruikt worden om foto's of films te maken en muziekspelers die gebruikt worden om muziek af te spelen of foto's of films weer te geven, geen Niet-erkende accessoires zijn.

(g) “Niet-erkende games” betekent alle gamediscs, gamedownloads en game-inhoud of media anders dan Erkende games.

(h) “Niet-erkende software” betekent alle software die niet door Microsoft via Xbox One, Xbox 360 of Xbox gamediscs gepubliceerd of gelicentieerd zijn door Microsoft, Microsofts Xbox Live-service of de website Xbox.com.

(i) “U” betekent de gebruiker van een Xbox-console, Kinect Sensor of Erkende accessoire.

2. Licentie

(a) De Xbox-software wordt aan u in licentie gegeven, niet verkocht. U heeft een licentie om de Xbox-software te gebruiken enkel en alleen zoals het voorgeïnstalleerd is op uw Xbox-console of Erkende accessoire en dat van tijd tot tijd door Microsoft geüpdatet wordt. U mag geen kopie van de Xbox-software maken of er reverse engineering op toepassen.

(b) Als voorwaarden verbonden aan deze Xbox-softwarelicentie, stemt u met het volgende in:

(i) U zult geen Niet-erkende accessoires of Niet-erkende games gebruiken. Na een update van de Xbox-software zouden ze mogelijk niet kunnen functioneren of definitief kunnen ophouden met functioneren.

(ii) U zult geen Niet-erkende software gebruiken of installeren. Als u dat toch doet kan het zijn dat uw Xbox-console, Kinect Sensor of Erkende accessoire op dat moment ophoudt met functioneren of op een later tijdstip, na een update van de Xbox-software.

(iii) U zult niet proberen de technische beperking, beveiliging of het antipiraterijsysteem van de Xbox-console, Kinect Sensor of Erkende accessoire te kraken of te omzeilen. Als u dat toch doet kan het zijn dat uw Xbox-console, Kinect Sensor of Erkende accessoire op dat moment ophoudt met functioneren of op een later tijdstip, na een update van de Xbox-software.

(iv) Microsoft kan technische maatregelen treffen, met inbegrip van updates van de Xbox-software, om het gebruik van Niet-erkende accessoires en Niet-erkende games te voorkomen en om de technische beperkingen, beveiliging en anitpiraterijsystemen in de Xbox-console, Kinect Sensor of Erkende accessoires te beschermen.

(v) Microsoft kan de Xbox-software van tijd tot tijd updaten zonder verdere kennisgeving aan u, bijvoorbeeld om de technische beperking, beveiliging of het anitpiraterijsysteem te updaten.

3. Garantie.

De Xbox-software wordt gedekt door de garantie voor uw Xbox-console, Kinect Sensor of Erkende accessoire en Microsoft geeft geen enkele andere garantie of voorwaarde voor de Xbox-software. Niemand anders kan namens Microsoft enige waarborg, garantie of voorwaarde geven.

4. UITSLUITING VAN BEPAALDE SCHADE

MICROSOFT IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR INDIRECTE, INCIDENTELE, BIJZONDERE OF GEVOLGSCHADE; EVENTUEEL VERLIES VAN DATA, PRIVACY, GEHEIMHOUDING OF WINST; OF ENIG ONVERMOGEN OM DE XBOX-SOFTWARE TE KUNNEN GEBRUIKEN. DEZE UITSLUITINGEN ZIJN VAN TOEPASSING, OOK ALS MICROSOFT OP DE HOOGTE IS GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DEZE SCHADE, EN ZELFS ALS EEN OPLOSSING NIET AAN HET BEOOGDE DOEL VOLDOET. Sommige landen staan uitsluitingen of beperkingen van incidentele of gevolgschade niet toe en deze beperking of uitsluiting is in dat geval niet op u van toepassing.

Deze voorwaarden zijn van toepassing voor zover maximaal is toegestaan door de wet, tenzij bij de wet verboden. Deze voorwaarden wijzigen uw rechten op grond van de wetten van uw land niet, indien die wetten een dergelijke wijziging niet toestaan.

5. Grondgebied en rechtskeuze.

Deze licentie is alleen geldig in de landen waar u uw Xbox-console, Kinect Sensor en/of Erkende accessoire gekocht heeft. Deze licentie zal onderworpen en geïnterpreteerd worden in overeenstemming met de wetgeving van uw land van verblijf, ongeacht eventuele wetsconflicten