Softwarelicentieovereenkomst

SOFTWARELICENTIEBEPALINGEN XBOX

DOOR UW XBOX-CONSOLE, KINECT-SENSOR OF Geautoriseerd Accessoire (zoals hieronder gedefinieerd) TE GEBRUIKEN, GAAT U AKKOORD MET DEZE SOFTWARELICENTIE. LEES DEZE SOFTWARELICENTIE ZORGVULDIG DOOR VOOR U DE CONSOLE INSTELT. GEBRUIK UW XBOX ONE, XBOX 360, KINECT VOOR XBOX of GEAUTORISEERD ACCESSOIRE NIET ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DEZE SOFTWARELICENTIE. STUUR DEZE ONGEBRUIKT TERUG NAAR UW LEVERANCIER OF NAAR MICROSOFT VOOR TERUGBETALING. Neem contact op met Microsoft via: http://support.xbox.com.

1. Definities

(a) "Xbox-console" betekent een Xbox One, Xbox 360 or originele Xbox-console.

(b) "Kinect-sensor" betekent een nieuwe Kinect voor Xbox Foo-sensor aangekocht bij een geautoriseerde leverancier.

(c) "Geautoriseerd Accessoire" betekent een hardwareaccessoire van het merk Microsoft voor de Xbox One, Xbox 360 of Xbox en/of een hardwareaccessoire van een ander merk waarvoor Microsoft een licentie heeft voor de Xbox One, Xbox 360 of Xbox, waarvan het logo "Licensed for Xbox" en/of "Designed for Xbox" op de verpakking staat.

(d) "Geautoriseerde Games" betekent Xbox-games op gameschijven uitgegeven door Microsoft of waarvoor Microsoft een licentie heeft, en gamecontent gedownload van de Xbox Live-service of de website xbox.com van Microsoft (bijvoorbeeld avatars, downloadbare games, game-uitbreidingen enz.).

(e) "Xbox-software" betekent de vooraf geïnstalleerde software in de Xbox-console of het Geautoriseerd Accessoire, inclusief eventuele updates die Microsoft af en toe beschikbaar stelt.

(f) "Niet-geautoriseerde Accessoires" betekent alle andere hardwareaccessoires dan een Geautoriseerd Accessoire, behalve dat USB-geheugensticks, digitale camera's gebruikt om foto's of films te maken en muziekspelers gebruikt om muziek af te spelen of foto's of video's weer te geven geen Niet-geautoriseerde Accessoires zijn.

(g) "Niet-geautoriseerde Games" betekent alle gameschijven, gamedownloads en gamecontent of media behalve Geautoriseerde Games.

(h) "Niet-geautoriseerde Software" betekent alle software die niet door Microsoft wordt verspreid via gameschijven voor Xbox One, Xbox 360 of Xbox uitgegeven door Microsoft of waarvoor Microsoft een licentie heeft, Microsoft's Xbox Live-service of de website Xbox.com.

(i) "U" betekent de gebruiker van een Xbox-console, Kinect-sensor of Geautoriseerd Accessoire.

2. Licentie

(a) De Xbox-software wordt aan u in licentie gegeven, niet verkocht. U krijgt een licentie om de Xbox-software alleen te gebruiken zoals deze vooraf is geïnstalleerd in uw Xbox-console of Geautoriseerd Accessoire, en af en toe wordt bijgewerkt door Microsoft. U mag de Xbox-software niet kopiëren of reverse-engineering toepassen.

(b) Volgens de voorwaarden van deze Xbox-softwarelicentie, gaat u akkoord met het volgende:

(i) U gebruikt geen Niet-geautoriseerde Accessoires of Niet-geautoriseerde Games. Het is mogelijk dat deze niet werken of niet meer werken na een Xbox-software-update.

(ii) U gebruikt of installeert geen Niet-geautoriseerde Software. Als u dat toch doet, is het mogelijk dat uw Xbox-console, Kinect-sensor of Geautoriseerd Accessoire op dat moment of na een latere Xbox-software-update niet meer werkt.

(iii) U probeert geen enige technische beperking, beveiliging of systeem tegen namaak van de Xbox-console, Kinect-sensor of Geautoriseerd Accessoire te omzeilen. Als u dat toch doet, is het mogelijk dat uw Xbox-console, Kinect-sensor of Geautoriseerd Accessoire op dat moment of na een latere Xbox-software-update niet meer werkt.

(iv) Microsoft kan technische maatregelen, inclusief Xbox-software-updates, gebruiken om het gebruik van Niet-geautoriseerde Accessoires en Niet-geautoriseerde Games te voorkomen en om de technische beperkingen, beveiliging en systemen tegen namaak van de Xbox-console, Kinect-sensor of Geautoriseerd Accessoire te beschermen.

(v) Microsoft kan de Xbox-software af en toe bijwerken zonder verdere kennisgeving aan u, bijvoorbeeld om een technische beperking, beveiliging of systeem tegen namaak bij te werken.

3. Garantie.

De Xbox-software wordt gedekt door de garantie voor uw Xbox-console, Kinect-sensor of Geautoriseerd Accessoire en Microsoft biedt geen andere garantie of voorwaarde voor de Xbox-software. Niemand anders mag enige garantie of voorwaarde in naam van Microsoft bieden.

4. UITSLUITING VAN BEPAALDE SCHADE

MICROSOFT IS NIET VERANTWOORDELIJK VOOR EVENTUELE INDIRECTE, INCIDENTELE, SPECIALE SCHADE OF GEVOLGSCHADE; EVENTUEEL VERLIES VAN GEGEVENS, PRIVACY, VERTROUWELIJKHEID OF WINST; OF ENIGE ONMOGELIJKHEID OM DE XBOX-SOFTWARE TE GEBRUIKEN. DEZE UITSLUITINGEN ZIJN ZELFS VAN TOEPASSING ALS MICROSOFT OP DE HOOGTE WERD GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DEZE SCHADE, EN ZELFS ALS HET ESSENTIËLE DOEL VAN EEN EVENTUELE OPLOSSING MISLUKT. Sommige landen staan de uitsluiting of de beperking van incidentele of gevolgschade niet toe; daarom is deze beperking of uitsluiting mogelijk niet van toepassing voor U.

Deze bepalingen zijn van toepassing in zoverre ze worden toegestaan door de wetgeving en tenzij ze worden verboden door de wetgeving. Deze bepalingen wijzigen uw rechten volgens de wetgeving van uw land niet als die wetgeving deze wijziging niet toestaat.

5. Jurisdictie en keuze van rechtsgebied.

Deze Licentie is alleen geldig in het land waar u uw Xbox-console, Kinect-sensor en/of Geautoriseerd Accessoire hebt gekocht. Deze Licentie valt onder en wordt geïnterpreteerd volgens de wetgeving van het land waar u woont, ongeacht de rechtsbeginselen.