Versies en systeemupdates 2013 besturingssysteem Xbox One

Uw console wordt niet bijgewerkt Zie de Oplossing voor de Xbox One-systeemupdate als u problemen hebt om een systeemupdate te installeren op uw console.

In de onderstaande lijst staat het versienummer van het meest recente besturingssysteem voor Xbox One en staan de functies die werden toegevoegd of aangepast op basis van de systeemupdates in 2013.

Zo vindt u de versie van het besturingssysteem van uw Xbox One-console:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Systeem.
  5. Selecteer Consolegegevens en updates.
  6. De Versie besturingssysteem staat rechts op de derde rij.

Opmerking Als u tijdens een systeemupdate de versie van uw besturingssysteem op uw console moet vinden, trekt u tegelijk aan beide trekkers (links en rechts) en beide bumpers (links en rechts) op uw controller. De Versie besturingssysteem staat in de lijst als Versie op de tweede rij.

Systeemupdates 2013

Versie besturingssysteem: 6.2.10217.0 (xb_rel_launch.131205-2200)

Releasedatum

10-12-2013

Stabiliteit en prestatie-update

• Oplossing van problemen met SmartGlass voor sommige gebruikers bij het begin of einde van verbonden stand-by.
  • Oplossing van problemen met multiplayer voor sommige gebruikers wanneer ze opnieuw deelnemen aan games.
  • Oplossing van problemen met inconsistente meldingen voor sommige gebruikers.
  • Oplossingen van ervaringen met de kwaliteit van het dashboard voor sommige gebruikers.
  • Verbeteringen aan de Xbox One-services voor tv, systeemupdate en contentupdate voor schaling na verloop van tijd.
  • Bijgewerkt stuurprogramma voor draadloos netwerk om verbindingsproblemen voor sommige gebruikers op te lossen.

Versie besturingssysteem: 6.2.10210.0 (xb_rel_launch 131118-1159)

Releasedatum

22-11-2013

Update op de dag van lancering

Dit is de eerste update van het systeem, voor het volledige besturingssysteem.

Versie besturingssysteem: 6.2.9781.0 (xb_rel_flash1307.130829-1800)

Fabrikant

Dit is het besturingssysteem dat in de fabriek is geïnstalleerd.

Overige systeemupdates