Uw Xbox One-console aan- of uitzetten

uw Xbox One-console inschakelen

Gebruik een van deze methoden om uw console in te schakelen:

• Druk op de Xbox-knop op uw draadloze controller.
  • Druk op de aan/uit-knop aan de voorkant van de console.
Afbeelding 1: originele Xbox One Afbeelding 2: Xbox One S

Probleemoplossing

Probeer het volgende als u problemen hebt om uw Xbox One-console aan te zetten:

• Als u een originele Xbox One hebt, controleert u of het lampje van de voeding wit of oranje is. Als het lampje van de voeding niet brandt, moet u controleren dat de voedingskabel goed is aangesloten op het stopcontact en uw console.
  • Als u een Xbox One S hebt, koppelt u de console gedurende 10 seconden los en sluit u deze weer aan.
  • Als u uw draadloze controller gebruikt om uw console aan te zetten:

Uw Xbox One-console uitschakelen

Gebruik één van deze methoden om uw console uit te zetten:

• Houd de Xbox-knop op uw draadloze controller ingedrukt tot het energiemenu wordt weergegeven. Kies dan de optie om uw console uit te zetten.
  • Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids te openen.
    1. Selecteer Instellingen.
    2. Selecteer Console uitschakelen.
    3. Selecteer Ja om te bevestigen.
  • Druk op de aan/uit-knop aan de voorkant van de console.

Afhankelijk van de energiemodus die is geconfigureerd op uw Xbox One, zal uw console in de Stand-by-energiemodus gaan of volledig worden uitgeschakeld. Ga naar Over energiebesparing en de Stand-by-energiemodus voor meer informatie over energiemodi.

Probleemoplossing

Probeer de volgende stappen als u problemen hebt om uw Xbox One-console uit te zetten:

• Houd de aan-/uitknop aan de voorzijde van uw console ongeveer 10 seconden ingedrukt. Zo wordt de console gedwongen afgesloten.
  • Als laatste redmiddel kunt u de console loskoppelen. Dit kan eventuele huidige activiteiten beïnvloeden. Als u de console bijvoorbeeld loskoppelt terwijl u een game opslaat, kunt u de game verliezen of kan de game beschadigd worden.

Belangrijk Koppel de console niet los terwijl er systeemupdates worden geïnstalleerd.

Met spraak

Als u Kinect hebt en de opdracht in uw taal wordt ondersteund, kunt u de console met uw stem inschakelen. Zeg "Xbox aan" of, als u Cortana hebt, "Hey Cortana, Xbox on."

Als u de console wilt uitschakelen, zegt u: "Xbox, uitschakelen," of, als u Cortana hebt, "Hey Cortana, turn off."